World Wide Weave

Utstilling i Rådhuset i Oslo

Åpnes mandag 27. september kl. 12.00. Siste dag: søndag 2. oktober.

Last ned flyer   Last ned plakat

Vandreutstillingen World Wide Weave markerer 75 år med Camphill i verden 2015 – siden oppstarten i Skottland 1. juni 1940. Utstillingen består av 75 tekstilkunstverk laget av voksne, barn og unge med nedsatt funksjonsevne, og som alle lever i bofellesskap i 19 ulike land, fra California og Vancouver i vest – til India og Vietnam i øst, fra Skandinavia og Russland i nord – til Sør-Afrika i sør. Utstillingen ble vist i Storbritannia og Irland i 2015 og den fortsetter til Sveits, Nord-Amerika, Norge, Finland og Sør-Afrika i 2016.

Vandreutstillingen kommer til Norge og vises i forbindelse med feiringen av Camphillstiftelsen i Norge 50 år i Oslo Rådhus, Rådhusgalleriet, fra mandag 27. september til søndag 2. oktober. Kontakt for utstillingen i Oslo er Tinken Hilde K Laurantzon.

Utstillingen setter fokus på mangfold og hvordan skaperkraft er et fellestrekk for hele menneskeheten, og som utjevner forskjeller med hensyn til alder, evner, språk, kultur, religion og politikk. Flere hundre mennesker har vært involvert med å lage kunstverkene og mange steder har flere individer jobbet sammen om et verk.

Flere av verkene er laget av egenproduserte og gjenbrukte materialer.

Les mer om utstillingen på www.camphillfoundation.net